Laatste Superformance Nieuws

Sinds Januari 2009 leveren wij u de Superformance auto's en Roush motoren rechtstreeks vanuit onze vestiging in de USA. .Meer info over de GT40 MKI en MkII

Na enkele jaren van ontwikkeling is het eindelijk zover, de Superformance GT40 MKII en MKI zijn bij ons te bestellen !Meer info over de Brock Coupe

Lees in dit artikel meer over de indrukwekkende authentieke reproductie van Superformance, de Shelby Daytona Cobra.Meer info over de Mark III

Meer informatie over de fameuze Superformance MkIII een perfecte sportauto van uitstekende kwaliteit gebouwd onder licentie van Carrol Shelby International.


Profiteer van de lage dollarkoers 13-november-2009

Een auto kopen in Amerika ?? voor velen een brug te ver maar wij kunnen u prima van dienst zijn doordat we via ons Amerikaanse bedrijf toegang hebben tot de vele veilingen en executie verkopen, laat ons weten wat u zoekt en wij verzorgen het, ook met de aankoop van onroerend goed kunnen wij behulpzaam zijn, neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Ton Roks rijdt de SPF Shelby Daytona Cobra 14-mei-2007

Een prachtige reportage vind u in het Autovisie boek: Supercar Legends waarin Ton Roks met u en de Daytona terug gaat naar het oude circuit van Reims in Frankrijk. Een zeer boeiende reportage waarin de geschiedenis van dit fameuze circuit en de Daytona weer tot leven wordt gebracht.

De Superformance MKIII in Supercar paddock van deRAI 21-03-2007

Op deze Auto Rai waren wij voor het laatst in Nederland met de zeer potente Superformance MKIII welke is voorzien van de ROUSH/FORD 427 (7.0 liter) V8 met 550 PK

Samenwerking met Carrol Shelby na jaren van overleg 10-2-2005
De rechtszaak die Shelby had aangespannen tegen Superformance heeft er toe geleid dat beide partijen nu gaan samenwerken en dat Superformance als enige replica fabrikant de rechten heeft verkregen van Carrol Shelby om de modellen en namen te gaan gebruiken voor de Cobra en de Shelby Daytona Coupe ! vanaf 2008 worden zelfs de Shelby CSX Cobra's in Zuid Afrika gebouwd, hoe raar kan het lopen.
Hierbij het persbericht (Word doc)!

Tom Coronel rijdt de Superformance Cobra 14-1-2005
SBS6 heeft samen met Tom Coronel bij ons opnamen gemaakt voor het programma AutoXperience met Tim en Tom Coronel. Kijk op Auto.tv om het item online te bekijken.

LET OP WIJ HEBBEN GEEN SHOWROOM MEER IN NEDERLAND MAAR KUNNEN U NOG PRIMA VAN DIENST ZIJN BEL VOOR MEER INFO NAAR 0523-262626 wij betalen de belkosten naar de USA !!


 


(c) 2009 Sportauto Eshuis BV, Hardenberg | Design & Content Management Van Kouwen Design